İSTANBUL / ÜMRANİYE - Yamanevler Şehit Emre Büyükyıldırım Ortaokulu

May

19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkarak Kurtuluş Savaşı'nı başlatmasının anısına her yıl kutlanmaktadır. Bu özel gün, Atatürk'ün gençlere ve spora verdiği önemin bir simgesidir. Türkiye'de her yıl 19 Mayıs'ta okullar, spor kulüpleri ve çeşitli kurumlar tarafından düzenlenen etkinliklerle gençler, sporun ve sağlıklı yaşamın önemi vurgulanarak anılır.

Okulumuzda yapılan tören ve etkinliklerle 19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladık.Emeği geçen tüm öğretmen , idareci ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzun bahçesinde yapılan törenle Atatürk'ün tüm çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladık.Okul bando takımımız kutlamalara eşlik etti.

Emeği geçen tüm idareci öğretrmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı açılışı 11 Eylül 2023 tarihinde okul bahçemizde yapılan törenle gerçekleştirildi. Tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.