İSTANBUL / ÜMRANİYE - Yamanevler Şehit Emre Büyükyıldırım Ortaokulu

Yamanevler Şehit Emre Büyükyıldırım Ortaokulu

Yamanevler Mah. Küçüksu Cad. Ayfer Sok. No15 Ümraniye / İstanbul
Vizyon
Bu dünyada; Her bireyin başarılı olabileceği bir yanı, takdir edilebileceği bir yönü ve ifade edebileceği bir fikri ve düşüncesi vardır! fikrinden hareketle paydaşımız olan her bireye kendini gerçekleştirme noktasında uygun ortamları sağlayarak; bireysel bazda kendini, ulusal bazda kültürünü ve tarihini, evrensel bazda dünyayı objektif ve eleştirilebilen bir yapıda tanıyabileceği, varolan potansiyelini fark edebileceği ve fark ettiği potansiyeli için uygun eğitim hakkına sahip olabileceği eğitsel ve öğretsel atmosferi yaratmaktır.
Misyon
Soran sorgulayan, eleştirel düşünebilen, empati yapabilen, kişisel ve sosyal hak ve sorumluluklar konusunda hassas davranabilen ve her şeyden önce sahip olduğu bilgi, beceri ve yeteneklerini kendisinin, ailesinin, ülkesinin ve tüm insanlığın iyiliği için kullanabilen ve kullanması gerektiğinin farkında olabilen bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
Saatler
Sabah Grubu Başlama Saati: 08:00 - Bitiş Saati: 13:40 Öğle Grubu Başlama Saati: 13:50 - Bitiş Saati: 19:30
KALORİFER (MERKEZİ SİSTEMLE ISINMA)
Ulaşım
Alemdağ Caddesi Son Durak´tan geçen bütün otobüs ve minibüslerle ulaşım sağlanabilir.
Mira Turizm - Servis Yetkilisi Erhan Bey - 05323121421
Yamanevler Mahallesi Küçüksu Cad. Ayfer Sok. No:15 Ümraniye-İstanbul
İlçeye uzaklık: 600 metre
Sportif Etkinlikler
Küçük Erkekler Futbol Takımımız bulunmaktadır ve 2016-2017 İlçe Birinciliği elde etmiştir. Yıldız Kızlar Futbol Takımımız bulunmaktadır ve 2016-2017 İlçe Üçüncülüğü elde etmiştir.
Proje Çalışmaları
Y"AMAN!" Dikkat Projesi Öğrenci Koçluğu Projesi Yamanevler Renkleniyor Projesi Davranışlar Kontrol Altında Projesi Kariyerli Yamanevler Projesi Başarı Portföyüm Projesi Harezmi Projesi
Erasmus + Crossing The Borders